Gull:
Aegir Björnsson og
Hans Storebø i
Europafilter.
Europafilter® vant prestisjetung pris
Europafilter vant førstepris for skandinavias beste og mest økonomiske vedlikeholdstiltak. Europafilter holder prisen som tidligere har vært tildelt blandt annet, ABB, Scania, Volvo og SKF. Prisen konkretiserer nytteverdi av investering.

"The Scandinavian First Maintenance Service Award 2004"
Utdelingen foregår annet hvert år på Vedlikeholds Messen i Gøteborg. Fagjuryen er fra de mest anerkjente tekniske institusjonene i Skandinavia. professor Per Schölberg NTH, Trondheim, professor Kenneth Holmberg VTT, Helsingfors, professor Anders Kinnander, CTH, Göteborg, UH-chef Kari Ojala Ruuki, Tammerfors, Jan Frånlund, ordförande Utek Prisen har tidligere vært vunnet av en rekke større konserner for andre gode løsninger.

Vedlikeholdsreduksjon gir lang levetid på maskinpark
Den patenterte & unike oppfinnelsen til Europafilter er i stand til å redusere vedlikehold på oljesmurte maskiner betydelig.
 

November 2009

Gaselle bedrift 2009

Europafilter ble i 2009 som en av 2% av bedrifter i Norge utnevnt  til Gaselle bedrift. Vekstbedriftene blir rangert årlig av Dagens Næringsliv. Kredittopplysningsbyrået Dun&Bradstreet henter inn og gjennomgår selskapstallene for DN. Gasellene utgjør rundt 2 prosent av alle selskaper i Norge.

 
August 2009

Europafilter, Kreditvurdert til trippel AAA

Europafilter har igjen blitt vurdert til trippel A. Det er tredje året på rad vi er vurdert med høyeste utmerkelse av Dun & Bradstreet.
For deg som kunde eller leverandør er det greit å vite at vi er tilstede for deg også i fremtiden.

Mars 2009

 
E-CO Vannkraft Aurland monterer Europafilter på alle sine Turbinregulatorer. 
 
E-CO Vannkraft Aurland har benyttet seg av Europafilter sin renseteknikk siden 2002 på flere av sine turbinregulatorer. Rensing har vist seg å redusere 95 prosent i bruk av inlinefiltre og slitasje og driftsproblemer med harpiks(resin) på ventiler har opphørt. E-CO Vannkraft Aurland har erfart at ren hydraulikkolje gir gode driftsresultater og monterer nå Europafilter på alle sine turbinregulatorer.

Desember 2008

  
Statoil Investerer ytterligere i Europafilter®
Med mange års kontinuerlig bedring av drift og vedlikehold med Europafilter på hydraulisk og roterende utstyr, investerer Statoil i mer utstyr på flere av sine installasjoner. Investeringene betaler seg raskt i form av mindre miljøpåvirkninger og reduserte vedlikeholdskostnader i millionklasse.

November 2008
Sølv:
Björn Björnsson (til venstre) Europafilter AB, som produserer filter for rensing av oljer. Sølv i klassen for mekanikk.
Europafilter® tok sølvmedalje

Europafilter er tok sølv medalje i klassen for mekanikk på en oppfinnermesse i Kuwait 2nd International Invention Fair in the Middle East 2008, IIFME. Oppfinner messen fant sted 9.-13. Nov. 2008

Vedlikeholdsreduksjon gir lang levetid på maskinpark

Den patenterte & unike oppfinnelsen til Europafilter er i stand til å redusere vedlikehold på oljesmurte maskiner betydelig

September 2008

Tide går videre med Europafilter®

Over flere år har Tide Sjø testet ut Europafilteroljerense system på Schottel ombord på MF Fedjefjord. Nå går de videre med rensing på sine Baugporter for å forhindre endel kjente problemer med denne typen hydraulikk applikasjoner. Vesentlig forbedret funksjon av pumper og ventiler gir bedret sikkerhet med hensyn til lasting og lossing av biler og passasjerer. 

September 2008

Odfjell Drilling satser på Europafilter®

Odfjell investerer, på grunnlag av tidligere erfaringer, i oljerenseutstyr til sin nye drillingplatform, Deep Sea Atlantic. Med denne type oljevedlikehold vil Odfjell redusere utgifter, miljøpåvirkning og øke driftsikkerhet vesentlig.

August 2008

Tide fornøyd med Europafilter®

Over flere år har Tide Sjø testet ut Europafilter oljerensesystem på Schottel ombord på MF Fedjefjord. Resultatene er oppsiktsvekkende, smøreolja på begge thrusterene blir renere og renere under drift. Optimale driftsforhold regnes å gi svært gode operativfordeler som mindre slitasje og økt driftsikkerhet
© Europafilter Norge AS Tlf:+47 55 160 160, Mob:+47 97 19 86 44, Fax:+47 55 16 89 76, post@europafilter.no